Sponsoren


Mocht u geintereseerd zijn in het sponsoren van L.L.V. Leicrosse, dan kan u contact opnemen met onze commissaris Promotie, Acquisitie en ledenwerving via promotie@leicrosse.nl of via het contactformulier onder de logo's van onze huidige sponsoren. 

Contact


Interesse in het sponsoren van L.L.V. Leicrosse? Vul dan het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie.

 
 
 
 

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames van team 2 trainen op maandag om 18:30, team 1 dinsdag om 18:45 en donderdag vanaf 18:30  en de heren trainen op donderdag vanaf 20:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!

Contact


Einsteinweg 6

2333 CC Leiden


Tel. +31625044886

Email. secretaris@leicrosse.nl

Website. www.leicrosse.nl