Dames 1

 

Dames 1 traint twee keer per week, op dinsdag en donderdag. Ze worden getraind door Jessica Stockhof, een speelster uit het Nederlandsteam.

 

Dames 1 is sinds 2016 samengesteld uit oude leden en talentvolle nieuwe leden. Trainingen en wedstrijden staan centraal voor dit team. Ze werken allen hard aan technieken en skills op de trainingen. Daarnaast worden er ook trainingsweekenden georganiseerd waar ze nog meer werken aan hun skills en teamgevoel. Buiten de trainingen en wedstrijden om is dames 1 ook een hecht team, zo organiseren ze veel teamuitjes.

 

LEIDEN LYNXES, LEIDEN LYNXES, ROAAARRRRR

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames trainen op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 18:30 en de heren trainen op woensdag vanaf 18:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!