Eline Cox (penningmeester) • Jip Borm (VP-woman/teammanager) • Femke Loos (Promotie, acquisitie en ledenwerving) •Stephen Pieterman  (secretaris) • Bas Laan  (Voorzitter)


Het bestuur bestaat momenteel uit vijf leden. Jip, Eline, Femke, Stephen en Bas zorgen sinds september 2018 voor het reilen en zeilen van de verenigng. Het bestuur vergadert eens in de twee weken en organiseert drie algemene leden vergaderingen per jaar. Onderstaand is een functiebeschrijving toegevoegd van elk bestuurslid zodat je precies weet wie jij met jouw vraag kan mailen.

Voorzitter - Bas Laan (voorzitter@leicrosse.nl / vpmen@leicrosse.nl)


Mijn naam is Bas Laan, 22 jaar oud en ik ben voorzitter van L.L.V leicrosse. Verder ben ik gedeeld team manager van het mannenteam met Stephen. Als voorzitter zorg ik dat alles soepel verloopt binnen de vereniging en dat mijn bestuursgenoten efficiënt kunnen werken. Nadat ik kennis heb gemaakt met Lacrosse in Zweden wou ik het ook in Nederland spelen. Ik ben 2 jaar geleden lid geworden van de vereniging en ik geniet onwijs van het spel, de intensiteit en de leden. Ik hoop dit jaar een sterke basis bij het heren team neer te zetten zodat we volgend jaar kunnen presteren in de competitie. Naast lacrosse ben ik bezig met mijn tweede master jaar voor de studie Biomedical Sciences. Als je vragen hebt over de vereniging of de sport kan je altijd bij mij terecht!Secretaris - Stephen Pieterman (secretaris@leicrosse.nl / vpmen@leicrosse.nl)


Ik ben Stephen Pieterman en dit jaar de secretaris voor L.L.V Leicrosse. Samen met Bas ben ik ook teammanager voor het herenteam. Als secretaris ben ik voornamelijk bezig met het contact van de leden, toekomstige leden en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei andere zaken. We zijn nog een hele jonge vereniging en de sport is ook zeer nieuw in Nederland, waardoor we ook veel bezig zijn met het op de kaart zetten van de sport en onze vereniging. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met lacrosse in Zweden en ben hier in Nederland mee verder gegaan. Ik heb eerst ongeveer 10 jaar geroeid maar vind lacrosse toch echt een leukere sport!Penningmeester - Eline Cox (penningmeester@leicrosse.nl)


Ik ben Eline Cox en ben dit jaar de penningmeester van de vereniging. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor alles binnen de vereniging wat met geld te maken heeft. Ik zit in het tweede jaar van de bachelor Geneeskunde en speel nu ook voor het tweede jaar lacrosse in het eerste team. Ik ben gaan lacrossen omdat ik na 15 jaar turnen wel toe was aan iets compleet anders. Mijn lacrossende gymdocent in de 6e heeft mij toen op het idee gebracht een lacrosse vereniging te zoeken in mijn studentenstad. Hier ben ik blij mee, want ik haal ontzettend veel plezier uit het spel, mijn team en de vereniging. Lid zijn van het bestuur heeft dit alleen maar versterkt. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier uit de vereniging kunnen halen als ik!

Commissaris Promotie, Ledenwerving en acquistie  - Femke Loos (promotie@leicrosse.nl)


Mijn naam ik Femke Loos en ik ben Commissaris promotie, ledenwerving en acquisitie van L.L.V Leicrosse. Als Commissaris PAL ben ik onder andere verantwoordelijk voor de inkomsten van de vereniging. Ik regel de clinics voor scholen en bedrijven en heb contact met de sponsoren. Daarnaast zorg ik voor promotie van de vereniging en de sport lacrosse. Op dit moment studeer ik Officemanagement In Amsterdam. Mijn zus raadde mij 2 jaar gelden aan om lacrosse te gaan spelen. Sindsdien met ik met plezier lid van deze leuke vereniging en speel ik mee in het tweede team.   

 
VP-woman/teammanager - Jip Borm (teammanager@leicrosse.nl)


Mijn naam is Jip Borm, 20 jaar en ik ben dit jaar de VP-woman en teammanager van L.L.V. Leicrosse. Als teammanager houd ik mij bezig met de organisatie rondom de wedstrijden. Ik vind het belangrijk dat de wedstrijd organisatie soepel verloopt zodat alle teams met veel plezier op het veld staan en echt naar deze wedstrijden kunnen uitkijken. Verder zal ik het contact met de Nationale Lacrosse Bond (NLB) en alle andere lacrosse verenigingen onderhouden. Naast lacrosse ben ik ook tweedejaars filosofie student in Leiden. Ik wilde vroeger altijd al in een Lacrosse team maar de dichstbijzijnde vereniging lag op een ruime 30 kilometer afstand. Ik ben heel blij nu dan eindelijk lid te zijn bij deze gezellige en groeiende vereniging. Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de wedstrijden en toernooien, stuur mij een mail. Dan ga ik kijken wat er te organiseren en te managen valt!

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames van team 2 trainen op maandag om 18:30, team 1 dinsdag om 18:45 en donderdag vanaf 18:30  en de heren trainen op donderdag vanaf 20:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!

Contact


Einsteinweg 6

2333 CC Leiden


Tel. +31625044886

Email. secretaris@leicrosse.nl

Website. www.leicrosse.nl