Julia Rombouts (VP-woman/teammanager) • Lea Wiggers (penningmeester) • Adeline Dehue (Promotie, acquisitie en ledenwerving) •Annemiek Schouten (secretaris) • Marrit Smit (Voorzitter)

 

Het bestuur bestaat momenteel uit vijf leden. Julia, Lea, Adeline, Annemiek en Marrit zorgen sinds september 2017 voor het reilen en zeilen van de verenigng. Het bestuur vergadert eens in de twee weken en organiseert drie algemene leden vergaderingen per jaar. Onderstaand is een functiebeschrijving toegevoegd van elk bestuurslid zodat je precies weet wie jij met jouw vraag kan mailen.

Voorzitter - Marrit Smit (voorzitter@leicrosse.nl)

 

Mijn naam is Marrit en ik ben de voorzitter van L.L.V. Leicrosse. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de vereniging. Zelf speel ik nu voor het tweede jaar met veel plezier in team 1 en geniet ik nog elke wedstrijd van het snelle spel en het tactisch inzicht wat hierbij komt kijken. Naast het feit dat ik veel aan het sporten ben, ben ik ook druk bezig met mijn studie geneeskunde. Algemene vragen kunnen aan mij gesteld worden, ook als je niet weet wie je moet mailen!

 

 

Secretaris - Annemiek Schouten (secretaris@leicrosse.nl)

 

Ik ben Annemiek en dit jaar de secretaris van L.L.V. Leicrosse. Als secretaris ben ik voornamelijk bezig met het contact van de leden, toekomstige leden en ben ik het aanspreekpunt voor allerlei andere zaken. We zijn nog een hele jonge vereniging en de sport is ook zeer nieuw in Nederland, waardoor we ook veel bezig zijn met het op de kaart zetten van de sport en onze vereniging, wat heel leuk is! Ik zit nu in het eerste jaar van mijn master Biomedical Sciences en lacrosse nu 3 jaar. Ik heb hiervoor altijd gehockeyed maar vond het eigenlijk wel weer eens tijd om wat nieuws te proberen. Lacrosse is een onwijs leuk, spannend en snel spelletje en ik vind het daarom ook leuker dan hockey. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk studenten kennis te laten maken met de sport. Dus wil je het eens proberen: dan kan je me altijd mailen!

 

Penningmeester - Lea Wiggers (penningmeester@leicrosse.nl)

 

Mijn naam is Lea Wiggers, 20 jaar oud en ik ben dit jaar penningmeester van de vereniging. Dit jaar hoop ik mijn bachelor Geneeskunde te halen, om ooit, in de verre toekomst, arts te worden. In de vierde klas van her VWO heb ik 7 maanden in Engeland op school gezeten, waar ik voor het eerst de sport lacrosse ontdekte. Toen ik naar Leiden verhuisde en erachter kwam dat hier een lacrosse vereniging zit, ben ik meteen lid geworden! Lacrosse is een snelle, uitdagende en natuurlijk bijzondere sport en met de gezellige leden van Leicrosse, heb ik hier mijn plekje gevonden. Daarom vind ik het zo leuk om als bestuurslid iets terug te kunnen geven aan de vereniging en deze samen met de leden te laten groeien. Stiekem is het natuurlijk ook heel leuk om de geldpot te mogen beheren!

 

 

 

 

VP-woman/teammanager - Julia Rombouts (teammanager@leicrosse.nl)

 

Ik ben Julia Rombouts en dit jaar de VP-woman en de teammanager van L.L.V. Leicrosse. De teammanager is de tussenpersoon tussen de vereniging en de nationale competitie. Zo onderhoudt de teammanager het contact met de bond, maar ook met andere verenigingen. Verder is de teammanager verantwoordelijk voor de in- en uitschrijvingen van alle leden bij de bond en zorg ik er voor dat de organisatie rondom wedstrijden soepel verloopt. Kortom, er valt veel te managen binnen de vereniging! Op dit moment ben ik derdejaars IBO (internationale betrekkingen en organisatie) student. Een jaar geleden heb ik voor de sport lacrosse gekozen nadat een studie vriendin mij had uitgenodigd voor een training. De gezelligheid binnen het team en de uitdaging van het leren van een nieuwe sport heeft er voor gezorgd dat ik voor lacrosse heb gekozen. L.L.V. Leicrosse is een kleine, hechte, maar snelgroeiende club en dat maakt een bestuursjaar hier extra leuk!

 

 

 

 

Commissaris Promotie, Ledenwerving en acquistie - Adeline Dehue (promotie@leicrosse.nl)

 

Mijn naam is Adeline en dit jaar ben ik commissaris promotie, ledenwerving en acquisitie van LLV. Leicrosse. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de inkomsten van de vereniging. Zo onderhoud ik bijvoorbeeld het contact met onze sponsoren. Omdat lacrosse nog een redelijk onbekende sport is in Nederland organiseer ik clinics zodat verschillende doelgroepen kennis kunnen maken met de sport. Naast mijn bestuurstaken ben ik ook nog bezig met mijn master Privaatrecht. Ik ben twee jaar geleden begonnen met lacrosse nadat ik altijd heb gehockeyd. Ik was toe aan iets nieuws, maar wilde wel graag een teamsport blijven spelen. Via een vriendin kwam ik bij L.L.V. Leicrosse terecht. De sfeer binnen het team en de snelheid van de sport hebben er voor gezorgd dat ik mij heb ingeschreven en nog altijd met veel plezier lacrosse speel!

 

 

 

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames trainen op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 18:30 en de heren trainen op woensdag vanaf 18:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!