Bedrijven en verenigingen


Wilt u een keer met uw bedrijf/vereniging iets anders dan het standaard bedrijfsuitje, personeelsuitje of verenigingsuitje ? Of wilt u op een sportieve manier werken aan uw teambonding? Lacrossen bij L.L.V. Leicrosse kan dit allemaal voor u, uw bedrijf/vereniging en haar medewerkers/leden bieden.  Met passie en plezier verzorgt L.L.V. Leicrosse clinics voor 10 tot 30 personen op maat. Met diverse spel- en sportelementen maakt u in 1 of 2 uur kennis met de sport lacrosse. Waarnaar u na een gezellige, sportieve workout kan uitstrijken in de binnenstad van Leiden voor een  heerlijk hapje en drankje.


Wat bieden wij:

Voor € 10,00 p.p.p.u. geven wij een volledig verzorgde clinic met enthousiaste trainers en professioneel materiaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via promotie@leicrosse.nl of u vult onderstaand contactformulier in.


Contact


Interesse in een clinic van L.L.V. Leicrosse? Vul dan het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie.

 
 
 
 
 

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames van team 2 trainen op maandag om 18:30, team 1 dinsdag om 18:45 en donderdag vanaf 18:30  en de heren trainen op donderdag vanaf 20:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!

Contact


Einsteinweg 6

2333 CC Leiden


Tel. +31646663882

Email. secretaris@leicrosse.nl

Website. www.leicrosse.nl