Bestuur der L.L.V. Leicrosse

L.L.V. Leicrosse is opgericht op 31 mei 2013. Sindsdien heeft het vereniging vijf besturen gehad. Klik onderstaand voor meer informatie over het huidig bestuur en oudbesturen.

Huidig bestuur (2019- 2020)

Commissies


L.L.V. heeft op dit moment drie commissies. Lees hieronder meer over deze commissies.

LustrumCie


De LustrumCie is verantwoordelijk voor de organisatie van extra activiteiten in het lustrum jaar. In 2018 zullen we ons eerste lustrum vieren.


WeekendCie


De weekendCie organiseert het verenigingsweekend wat jaarlijks eind juni gehouden wordt voor alle leden van de vereniging. 

LaxCie


De LaxCie is de activiteiten commissie van L.L.V. Leicrosse. Deze commissie organiseert elke maand een activiteit, zoals het jaarlijkse date-diner, een lasergame avond of een borrel.

L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames trainen op maandag om 18:30 en donderdag vanaf 18:00  en de heren trainen op donderdag vanaf 19:30. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!

Contact


Einsteinweg 6

2333 CC Leiden


Tel. +31646663882

Email. secretaris@leicrosse.nl

Website. www.leicrosse.nl