Kirs van der Wegen (penningmeester) • Tim Fuchs (secretaris) • Anniek Verhoef (voorzitter) • Daniel Dreumer  (Promotie, acquisitie en ledenwerving) • Jacob Bieker  (teammanager - niet op foto)


Het bestuur bestaat momenteel uit vijf leden. Anniek, Kris, Tim, Jacob en Daniel zorgen sinds september 2019 voor het reilen en zeilen van de verenigng. Het bestuur vergadert eens in de twee weken en organiseert drie algemene leden vergaderingen per jaar. Onderstaand is een functiebeschrijving toegevoegd van elk bestuurslid zodat je precies weet wie jij met jouw vraag kan mailen.

Voorzitter - Anniek Verhoef (voorzitter@leicrosse.nl)


Sinds september 2019 mag ik mezelf Voorzitter der Leidse Lacrosse Vereniging noemen. Hoewel ik al een aantal jaar een bekend gezicht ben binnen lacrossend Nederland, ben ik blij dat ik nu ook wat voor de hele club kan betekenen. Het is een uitdagende en verantwoordelijke functie die ik met veel plezier uitoefen. Heb je vragen of opmerkingen, over het bestuur of in het algemeen, wil je iets met ons organiseren of ben je gewoon op zoek naar een contactpersoon: schroom vooral niet en stuur mij een berichtje!

Secretaris - Tim Fuchs (secretaris@leicrosse.nl)


Als Secretaris van Leicrosse ben ik er voor het contact met alle huidige leden, maar ook voor het contact met iedereen die lid wil worden! Verder moet ik tijdens bestuursvergaderingen heel snel typen om mijn medebestuursleden bij te houden im de notule, dus dat is alvast een goede oefening voor het schrijven van mijn thesis. Mooi meegenomen!
Als je vragen hebt voor ons als club, stuur mij gerust een email!Penningmeester - Kris van der Wegen (penningmeester@leicrosse.nl)


Teammanager - Jacob Bieker (teammanager@leicrosse.nl)Commissaris Promotie, Ledenwerving en Acquisitie  - Daniel Dreumer (promotie@leicrosse.nl)


Benieuwd of we weer staan op de El-cid of wil je met je collega's op het kantoor een keer lacrosse proberen. Met onder andere deze vragen kan je bij mij terecht. Naast het organiseren van clinics, contact met sponsors, scholen en bedrijven ben ik er ook als bestuursvertegenwoordiger binnen onze activiteitencommissie (Laxcie),  Ik wil aan onze leden (en toekomstige leden) laten zien dat L.L.V. Leicrosse meer is dan alleen trainingen en wedstrijden

 
L.L.V. Leicrosse

 

L.L.V. Leicrosse is sinds 31 mei 2013 de lacrosse vereniging van Leiden. Sinds 2016 bestaat de vereninging uit twee dames teams en een heren team; de Leiden Lynxes en de Leiden Myrmidons. De teams trainen 1 à 2 keer per week en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor gezelligheid. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lacrosse nou eigenlijk is, kom dan een keer langs. De dames van team 2 trainen op maandag om 18:30, team 1 dinsdag om 18:45 en donderdag vanaf 18:30  en de heren trainen op donderdag vanaf 20:00. De trainingen vinden plaats op de velden van het Universitair sportcentrum Leiden.

Of neemt contact met ons op!

Contact


Einsteinweg 6

2333 CC Leiden


Tel. +31646663882

Email. secretaris@leicrosse.nl

Website. www.leicrosse.nl