How to join?


1. Kan ik gratis meetrainen?

Je kan drie keer gratis meetrainen. Dus kom een keer langs op een van de trainingsdagen. Dan kun je na die drie trainingen beslissen of de sport lacrosse wat voor jou is en of je definitief lid wil worden van L.L.V. Leicrosse. Of stuur een berichtje via het contactformulier hiernaast.

Vrouwen: maandag 18.30 en  donderdag 18:00 

Mannen: donderdag  (19:30) (mail secretaris@leicrosse.nl)


2. Ik ga volgend jaar in Leiden studeren en ik zoek nog een leuke en sportieve manier om me volgend jaar thuis te voelen in Leiden.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren een sportieve en gezellige na-introductie periode waar je kennis kan maken met de sport lacrosse en de leden van de vereniging kan leren kennen.


3. Wat moet ik meenemen als ik een keer kom trainen?

Sportieve kleren en sportschoenen. Daarnaast wordt het aanbevolen om gebitsbescherming mee te nemen.


4. Kan ik ook meedoen aan de na-intro als ik al in Leiden studeer of ouderejaars student ben?

Tuurlijk kan dat. Iedereen is welkom bij ons, dus meld  je meteen aan via het aanmeldformulier  rechts.


5. Kan ik op een ander moment tijdens het college jaar lid worden?

Ja dat kan. Je kan op elk moment langskomen voor een gratis training. In het toaal kan je drie keer gratis meetrainen en daarna besluiten of je lid wilt worden.Inschrijving


Indien je belangstelling hebt voor een lidmaatschap, moet je in bezit zijn van een geldig sportabonnement bij het USC. Daarnaast betaal je contributie voor L.L.V. Leicrosse. Lacrossesticks en bescherming zijn te huur bij de vereniging, maar wij stimuleren zo veel mogelijk aankoop van eigen materialen.


Stuur gerust een berichtje naar secretaris@leicrosse.nl voor meer informatie