Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden. Sarah, Stef en Nienke zorgen sinds februari 2021 voor het reilen en zeilen van de vereniging. Onderstaand is een functiebeschrijving toegevoegd van elk bestuurslid zodat je precies weet wie jij met jouw vraag kan mailen.

Chair - Sarah Sramota (voorzitter@leicrosse.nl)


Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging, voor leden en mensen van buitenaf. Ik leid vergaderingen, zorg ervoor dat de overige bestuursleden hun functie goed uitvoeren en geef hier en daar advies waar nodig. Zelf speel ik sinds 2018 in Lynxes 1. 


Heb je een vraag en geen idee aan wie je hem zou moeten stellen? Dan moet je waarschijnlijk bij mij zijn!
Secretaris - Stef Pieterman (secretaris@leicrosse.nl)


Als secretaris ben ik het contactpunt van de vereniging en zorg ik dat de communicatie rondom trainingen en wedstrijden goed verloopt. Verder kan je mij altijd mailen met alle vragen die er intern en extern zijn.Penningmeester/ Commissaris Promotie, Ledenwerving en Acquisitie - Nienke de Vries (penningmeester@leicrosse.nl)


Ik ben de penningmeester en de Commissaris PAL van L.L.V. Leicrosse. Indien je vragen hebt over de contributie, trainingen of clinics kun je mij altijd een mailtje sturen.